1.

Wil je direct lekkere bonussen verdienen bovenop
je startsalaris?

2.

Wil je in recordtempo je eigen team leiden en jouw team zo succesvol mogelijk maken?

3.

Wil je met jouw ambities een eigen label of nieuw kantoor in het buitenland opzetten?

Vacatures Amsterdam en Den Bosch

Office Manager

Office Manager Als Office Manager handel jij als spil in de organisatie en ben jij een echte regelaar. Je hebt ...
Verder lezen

Corporate recruiter

Corporate recruiter Wij zijn op zoek naar een ambitieuze corporate recruiter, die zelfstandig te werk kan gaan en graag in ...
Verder lezen

Recruitment Consultant bij Searchlite Amsterdam

Je eigen business runnen .. Een team leiden of eigenaar van je eigen label in 2 jaar! Samenvatting – Bij ...
Verder lezen

Recruitment Consultant bij Searchlite Den Bosch

Je eigen business runnen .. Een team leiden of eigenaar van je eigen label in 2 jaar! Samenvatting – Bij ...
Verder lezen

Resource Developer

Op zoek naar de vetste bijbaan waar je dik kan verdienen? Wij zijn een recruitmentbureau waar mensen met plezier werken ...
Verder lezen

Het maximale uit jezelf halen

Bij Searchlite heeft iedereen vanaf dag 1 gelijke kansen om even hard te kunnen exceleren. Ben jij een supertalent en ga je er vol voor dan is er niets wat je tegenhoudt om in recordtempo een eigen team te runnen of om een serieuze som geld te verdienen.

Binnen de organisatie run je als het ware je eigen winkel en ben je voor alle facetten van het recruitment proces verantwoordelijk. Van het vinden van de kandidaat en klant to het onderhandelen over de leveringsvoorwaarden. Je bent dus geen onderdeel van het geheel maar je bent het geheel. Dit zorgt ervoor dat je compleet zelf in de hand hebt hoe succesvol (of niet succesvol) je zal zijn. Je kan dus direct het maximale uit jezelf halen. Er staan dus geen vaste periodes voor elke stap die je hier kan maken.

Doorgroeimogelijkheden

Welke stappen kan je dan precies maken? In principe kan je alle kanten op. Je kan jezelf compleet storten op je eigen business en de topbiller van kantoor worden. Echter, je kan er ook voor kiezen om binnen 2 jaar je eigen divisie te runnen. Zit er ook een ondernemer in je? Dan bieden wij onze top performers de kans om een eigen label op te zetten, een nieuwe dienst in het leven te roepen of een kantoor in het buitenland te openen. Alles is mogelijk als je er maar voor gaat.

Goed salaris

Uiteindelijk werken wij natuurlijk ook allemaal om geld te verdienen. Binnen Searchlite heb je zelf in de hand hoeveel dit gaat zijn. Het is een sales functie, dus naast je vaste salaris is er een variabel deel. Hoe hoog dit deel gaat zijn, heb je volledig zelf in de hand. 65K in het eerste jaar voor onze topbilellers is geen uitondering en ook zeker geen maximum.

Bedrijfscultuur

Work hard play hard. Het werk vraagt veel van je dus hier mag best wel wat tegenover staan. Naast dat we maandelijks een sterren restaurant bezoeken met onze top performers, 2 keer per jaar locaties als Ibiza en Marbella bezoeken met degene die de target hitten, is er ook gewoon een fijne, volwassen en dynamieke sfeer op kantoor. Alle neuzen staan dezelfde kant op en we gaan er met zijn alles voor. Hoe harder iedereen persoonlijk groeit binnen de club, hoe harder Searchlite als geheel groeit.

Het maximale uit jezelf halen

Vanaf dag 1 heeft iedereen bij Searchlite gelijke kansen om even hard te kunnen excelleren. Ben jij een supertalent en ga je er vol voor, dan is er niets wat je tegenhoudt om in recordtempo een eigen team te runnen of om een serieuze som geld te verdienen.

Binnen Searchlite run je als het ware je eigen winkel en ben je voor alle facetten van het recruitment proces verantwoordelijk. Je bent geen onderdeel van het geheel, je bent het geheel. Dit zorgt ervoor dat je helemaal zelf in de hand hebt hoeveel succes je hebt. Je kan direct het maximale uit jezelf halen. Bij ons staan geen vaste periodes voor elke stap die je hier kan maken.

Bedrijfscultuur

Work hard play hard. Het werk vraagt veel van je dus hier mag best wel wat tegenover staan. Maandelijks bezoeken we met onze topperformers een sterrenrestaurant. We gaan 2 keer per jaar op reis naar locaties in het buitenland zoals Ibiza en Marbella met degenen die de target hitten.

Maar boven alles is er een fijne, volwassen en dynamieke sfeer op kantoor. Alle neuzen staan dezelfde kant op en we gaan er met zijn allen voor. Hoe harder iedereen persoonlijk groeit binnen de club, hoe harder Searchlite als geheel groeit.

Goed salaris

Bij Searchlite verdien je een goed startsalaris, maar heb je helemaal zelf in de hand hoeveel je aan het einde van de maand verdient.

Het is een salesfunctie: naast je vaste salaris bestaat je inkomen uit een variabel deel. Hoe hoog je bonus is heb je volledig zelf in de hand. 65K in het eerste jaar voor onze topbillers is geen uitondering en ook zeker geen maximum.

Doorgroeimogelijkheden

Welke stappen kan je dan precies maken? In principe kan je alle kanten op. Je kan jezelf compleet storten op je eigen business en de topbiller van kantoor worden. Echter, je kan er ook voor kiezen om binnen 2 jaar je eigen divisie te runnen.

Zit er ook een ondernemer in je? Dan bieden wij onze top performers de kans om een eigen label op te zetten, een nieuwe dienst in het leven te roepen of een kantoor in het buitenland te openen. Alles is mogelijk als je er maar voor gaat.

Where to find us?

Wij zijn makkelijk te bereiken met de fiets of OV.